Σύλλογος Αποφοίτων

Ο σύλλογος αποφοίτων του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκησς - Μανόλης Ανδρόνικος

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2019
26-06-2019
 
 
Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26/06/2019, η γιορτή αποφοίτησης του σχολείου μας. Οι απόφοιτοί μας , αγόρια και κορίτσια, λαμπεροί και χαρούμενοι, στην «πιο καλή τους ώρα», γιόρτασαν μαζί με γονείς, φίλους και καθηγητές τους, τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μια εξαιρετική συναυλία από το Μουσικό Εργαστήρι με επικεφαλής τον κ. Θεοδόση Συκά με μόνιμο πολύτιμο συμπαραστάτη τον κ. Γιάννη Παπά, ομιλία από τον απόφοιτο Θανάση Χατζηδημητρίου,  προβολή αναμνηστικού βίντεο, απονομή βραβείων και αναμνηστικών σε μαθητές (από τον Σύλλογο γονέων), χορευτικό πρόγραμμα και μουσική. Η γιορτή έκλεισε με τα ιπτάμενα φαναράκια, που υψώθηκαν στον ουρανό μαζί με τις ευχές όλων μας για  καλή επιτυχία, υγεία, αγάπη και τύχη των παιδιών αυτών στη ζωή.
ΓΙΟΡΤΉ ΑΠΟΦΟΊΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018
Πρόσκληση στην τελετή αποφοίτησης

 

Σας προσκαλούμε στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» της σχολικής χρονιάς 2017 - 2018 τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 8.30 μ.μ. στο σχολείο μας.

 

  Ο Πρόεδρος του Ε.Π.Ε.Σ.  Ο Δ/ντής
Χ. Πολάτογλου 
Καθηγητής Τμήματος Φυσικής Α.Π.Θ.
Δρ. Κ.Κεραμιδάς
ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2017
24-06-2017
 
Μέσα σε θερμό κλίμα,  λόγω συγκίνησης αλλά και ? ζέστης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 24/06/2017, η γιορτή αποφοίτησης του σχολείου μας. Οι απόφοιτοί μας , αγόρια και κορίτσια, λαμπεροί και χαρούμενοι, στην «πιο καλή τους ώρα», γιόρτασαν μαζί με γονείς, φίλους και καθηγητές τους, τη σημαντική αυτή καμπή στη ζωή του καθενός. Χάρη στη φροντίδα μιας δυναμικής ομάδας με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κασσερόπουλο, οι παριστάμενοι απόλαυσαν σκετς που σατίριζαν τη σχολική ζωή,  προβολή αναμνηστικών βίντεο, ζωντανή μουσική αλλά και πλούσιο σπιτικό φαγητό, το οποίο ετοίμασαν και πρόσφεραν οι ίδιοι οι γονείς, καθώς και ποτά, τα οποία πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Η γιορτή έκλεισε με τα «ιπτάμενα φαναράκια», ?να για κάθε απόφοιτο και απόφοιτη, που υψώθηκαν στον ουρανό μαζί με τις ευχές όλων μας για  καλή επιτυχία, υγεία, αγάπη και τύχη των παιδιών αυτών στη ζωή.

Βίντεο την εκδήλωση και τη συναυλία μπορείτε να δείτε εδώ.

Γιορτή αποφοίτησης Σχολ. Έτους 2015-2016

Την Πέμπτη 23-06-2016 στις 20.30 αποχαιρετήσαμε με πολλή αγάπη και συγκίνηση τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του Λυκείου στην τελετή αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας . Η γιορτή οργανώθηκε από τους μαθητές και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Βασιλική Γκράτζιου, την κ. Κυριακή Αντικουλάνη και τον κ. Δημήτρη Σαλονικίδη. 

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του ΕΠΕΣ του σχολείου μας καθηγητή του Τμήματος Φυσικής κ. Χαρίτωνα Πολάτογλου, τον διευθυντή κ. Στέλιο Φριλίγκο και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Μ.Περτσινίδου.

Οι μαθητές της Γ΄τάξης, που συμμετείχαν τα τελευταία τρία χρόνια στο Μουσικό Εργαστήρι με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Θεοδόση Συκά, παρουσίασαν 12 τραγούδια. Οι απόφοιτοι πλαισιώθηκαν μουσικά από τους καθηγητές κ.Θεοδόση Συκά και κ. Γιάννη Παππά και τους μαθητές Φιλοποίμενα Δούλη, Ελένη Μπετσάκου και Γεωργία Σκαλτσώνη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-02-2016
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση συμμετείχαμε την Τετάρτη 24-02-2016 και ώρα 1900 στην πρώτη συνάντηση αποφοίτων που διοργάνωσε το σχολείο μας. Πήραν μέρος και έκαναν εγγραφή δίνοντας μας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους εκατόν δύο (102) άτομα συνολικά, από όλες τις περιόδους λειτουργίας του σχολείου! Ο χώρος της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων πλημμύρισε από όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις καθώς συναντήθηκαν παλιοί συμμαθητές και φίλοι (ορισμένοι μετά από πολύ καιρό!). Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι από τους προσερχόμενους ρώταγαν τους εθελοντές μας "που γίνεται ρε παιδιά το reunion;". Οι ιστορίες από τα μαθητικά χρόνια έδιναν και έπαιρναν, οι φωνές σταδιακά άρχισαν να γίνονται δυνατότερες και πιο χαλαρές, οι παλιοί καθηγητές του σχολείου λες και ξαναγύρισαν στο χώρο του σχολείου με τα παρατσούκλια, τα

Πρόσθετες πληροφορίες