Special Olympics
Σχολικό Έτος 2021-2022
1ο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης - Μανόλης Ανδρόνικος

Φωτογραφίες

Με ιδιαίτερη χαρά οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του 1ου Προτύπου ΓΕΛ «Μανόλης Ανδρόνικος» συμμετέχουν, ενεργά, στις δράσεις του προγράμματος «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί. Play Unified: Learn Unified» υπό την αιγίδα των Special Olympics.

Η φετινή δράση είχε δύο σκέλη:

Α) Το θεωρητικό το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο στους χώρους του Λυκείου. Οι εθελοντές/τριες – μαθητές/τριες μας ενημερώθηκαν για τους σκοπούς, τις δράσεις και την πορεία του προγράμματος.

Β) Το πρακτικό, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, με κοινή αθλητική εκδήλωση (ποδοσφαιρικός αγώνας) μεταξύ μικτών ομάδων του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας και μαθητών/τριων του Λυκείου μας.

Θερμές ευχαριστίες στον διευθυντή του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας κ. Βασίλη Κασιμάτη, στους εκπαιδευτές του Συλλόγου κ.κ.  Σοφία Βονκάντση, Βαγγέλη Μάντσο, Κωνσταντίνο Κολάρο, ιδιαιτέρως στην γυμνάστρια κα Τζένη Παύλου για την οργάνωση και την υποστήριξη σε όλη την διάρκεια των δράσεων.

Συγχαρητήρια στους εθελοντές/τριες μαθητές/τριες του σχολείου μας για το ενδιαφέρον και την ποιότητα της συμμετοχής τους σε όλα τα στάδια των φετινών δράσεων. Ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια!

Πρόσθετες πληροφορίες