Συμμετοχή του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης ?Μανόλης Ανδρόνικος? στις δράσεις του δίκτυου ?ΚΛΙΚ Προστάτευσε το? 2015-2015

 Την Τετάρτη 11 Μαΐου το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης οργάνωσε την παρουσίαση των δράσεων του τοπικού περιβαλλοντικού δίκτυου ?ΚΛΙΚ προστάτευσέ το?. Οι εκδηλώσεις έγιναν στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Μ. αναγνωστάκης.  Συμμετείχαν σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με παρουσιάσεις, φωτογραφίες και αφίσες. Το σχολείο συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας και αφίσας με θέμα ?Κλικ Προστάτευσε τα αυτοφυή αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά?. Για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τις φωτογραφίες από την έκθεση και την αφίσα μας πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή μας στις δράσεις του δίκτυου αποτελεί τμήμα των δραστηριοτήτων που συνδέονται  με τη διάχυση των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το σχολείο. Για το 2016 η θεματική του προγράμματος ήταν ?Βιοποικιλότητα και Βιολογικά τρόφιμα?.

Για το διάστημα 11 έως 20 Μαΐου 2016 στο ΦΟΥΑΓΙΕ του Δημαρχιακού Μεγάρου θα εκτίθενται οι φωτογραφίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του δικτύου.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Κυριακή Γρηγοριάδου, βιολόγος

Χριστίνα Μιχαηλίδου, μαθηματικός