ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Αγαπημένοι μας φίλοι, όλοι εσείς που ήρθατε κοντά μας αυτές τις μέρες για να συμπληρώσετε το παζλ της αγάπης μας για την Μυρτώ, είναι 2140 και μόλις μετρήσαμε τα δώρα σας για την Μυρτούλα μας. Το ποσό που συγκεντρώσαμε, μετά από καταμέτρηση που έγινε ενώπιον εκπροσώπων του συλλόγου καθηγητών, του συλλόγου γονέων και των μαθητών εθελοντών ανέρχεται στις 3038 ευρώ.

Αποδείξατε πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Φίλοι μας κοντινοί και μακρινοί που ήρθατε για να μας στηρίξετε, μαθητές μας τωρινοί και απόφοιτοι του σχολείου μας, δημιουργοί και εσείς οι άγνωστοι που ήρθατε με την καρδιά σας να στηρίξετε την την Μυρτούλα και την μητέρα της και σας νιώσαμε σαν φίλους από παλιά γίνατε όλοι πολύτιμοι συνεργάτες μας στην προσπάθειά μας. Όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα.

Η καρδιά μας ανήκει ειλικρινά σε όλους εσάς που μας στηρίξατε ο καθένας με τον τρόπο του. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν όλη αυτή την χρονιά μέχρι να δούμε την Μυρτούλα μας να κοιμάται στο σπίτι της κοντά στους δικούς της.

Η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο να πολλαπλασιάζεται.

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι Δευτέρα 28/11/1016 στον  αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαθέσει στη Μυρτώ ένα ποσοστό από τα έσοδα του στην Μυρτώ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!