«ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ»
Εισήγηση  της Ψυχολόγου  κ. Εύας Γιαννούλη με θέμα
«Γονείς και διαχείριση άγχους»
 

Σχολικό Έτος 2021-2022
1ο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης - Μανόλης Ανδρόνικος

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η τελευταία ομιλία   στο πλαίσιο της δράσης « Ανοιχτό Σχολείο «Μανόλης Ανδρόνικος». Ήταν η διαδικτυακή εισήγηση  της Ψυχολόγου  κ. Εύας Γιαννούλη με θέμα «Γονείς και διαχείριση άγχους», που απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, στους κηδεμόνες, και δευτερευόντως σε μαθητές του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος».

Η κ. Εύα Γιαννούλη είναι Ψυχολόγος  (MRes Κοινωνική Έρευνα, NLP Coach, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων (ΑΗΗP), Μέλος Βρετανών Ψυχολόγων (MBPsS). Την ομιλία της παρακολούθησαν κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών, ορισμένοι μαθητές / μαθήτριες, και καθηγητές του σχολείου μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην συζήτηση που ακολούθησε. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Εύα Γιαννούλη για την  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία της και για το υλικό, το οποίο αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ευχαριστούμε θερμά - εκτός από την ομιλήτρια - τον κάθηγητή κ. Χ.Πολάτογλου, ο οποίος προσέφερε πολύτιμη στήριξη σε όλη την δράση, και όλους όσους παρακολούθησαν τις ομιλίες.

ηχητικό , βίντεο

Η συντονίστρια της ομάδας

Του «Ανοιχτού Σχολείου»

Γκράτζιου Βασιλική